Magnetic Pad Wanita

 Sanitary Magnetic Pad -Superbklean

DATA DARI PERTUBUHAN KESIHATAN SEDUNIA (WHO)menunjukkan:-

• Setiap tahun, lebih 300,000 wanita mati kanser serviks di seluruh dunia, dengan seberapa banyak 130,000 di China sahaja. Bilangan semakin meningkat pada kadar tahunan sebanyak 30%. 
• Pesakit kanser serviks yang paling muda berumur hanya 18 dan belum berkahwin. Menurut tarikh oleh WHO pada tahun 2008, 40% daripada wanita dewasa menghidap jangkitan sistem pembiakan dan lain-lain penyakit sakit puan kepada pelbagai darjah. Kelaziman adalah setinggi 83.6% di kalangan wanita yang sudah berkahwin.

Dalam pasaran hampir semua Sanitari Pad yang dikeluarkan tidak berkualiti dan lampin SANITARI yang boleh menyebabkan penyakit Ginekologi 

• Menurut kaji selidik dari Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO), lebih 62% daripada penyakit-penyakit yang disebabkan oleh penggunaan kualiti Sanitary yang rendah.
• Jabatan Kawalan Kualiti Kebangsaan China menjalankan pensampelan tuala wanita di pasaran dan mendapati bahawa lebih 50% produk tidak memenuhi standard kualiti.

SuperbKlean mengandungi 8 lapisan
  1. Premium lapisan permukaan lembut: keselesaan yang ultra dan kekal segar
  2. lapisan Unik kepak Tiga - Dimensi: Mencegah kebocoran sampingan
  3. lapisan magnet, Anion dan Strip Inframerah Jauh: Mencegah bau dan melegakan ketidakselesaan haid
  4. lapisan Lembut Udara meletakkan Kertas: Meningkatkan kelembutan dan kesegaran
  5. Lapisan 5 menyerap Kertas: Super penyerap menjaga permukaan kering
  6. 6 lapisan Lembut Udara meletakkan Kertas: Meningkatkan kelembutan dan kesegaran
  7. Lapisan udara telap ke-7 Lapisan Bawah: Hapuskan haba kelembapan dan cepat, untuk kesegaran
  8. Lapisan 8 Inovatif Siaran Filem
Superbklean telah direka untuk 3 Faedah Utama

Kesihatan - Magnetic Strip menyediakan 3 tenaga semulajadi (kemagnetan, anion dan inframerah jauh) yangmeningkatkan peredaran darah, kecergasan sel, detoksifikasi dalam tempoh, bio-enzim dalam faraj, penentangan terhadap bakteria dan imuniti terhadap jangkitan mana-mana. Ia menghalang masalah ramai wanita.
  1. Selamat & Keselesaan - Makanan pembungkusan luar dan gred 360 darjah pembungkusan dalaman menjadikan ia hygenic dan selamat untuk digunakan. Permukaan yang lembut, cepat dan berkesan penyerapan memberi anda perasaan keselesaan. Lapisan bawah dibuat sangat tahan dan telap udara (bernafas) bahan-bahan yangmenghalang bocor dan berkesan mengurangkan kelembapan dan kepanasan antara lampin dan kulit.
  2. Kos Efektif - kapasiti penyerapan adalah 3 hingga 5 kali lebih banyak daripada kebanyakan tuala wanita di pasaran, membuat ia kos efektif berbanding dengan orang lain.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.